Cypress

BESKRIVNING; Det ståtliga trädet Cypress är grönt året runt och från dess grenar utvinns essentiell olja. Oljan har en fräsch, ren arom som ger energi och en känsla av återhämtning. Cypress används ofta på spa och av massageterapeuter.

Verkar positivt på energiskt flöde och emotionell katarsis. Att släppa det förflutna genom att flyta med livets flöde. Hjälper oss övervinna stillastående känslor av att ha fastnat, vara styv, -ridgid, -spänd, ha över strävan, perfektionistiska tendenser härstammande från rädsla och behovet av kontroll.

Cypress hjälper oss att släppa taget och gör att vi kan njuta av spännande livsäventyr! påminner oss om fördömelse och dam-bygge av känslor är helt enkelt en upphörande av inlärning, tillväxt och utveckling. Cypress visar oss hur vi har ett perfekt förtroende för livets flöde.

BLI MERA: ☆ Flexibel ☆ Förtroendefull (i livs-prosessen) ☆ Anpassningsbar ☆ livsglad

BLI MINDRE: ☆ Rigid ☆ Orolig/Rädd ☆ Kontrollerende|bossig ☆ ‘fastnad’ ☆ spänd

  • ANVÄNDNINGSOMRÅDEN
  • Innan en lång löpning: applicera på fötter och ben med en naturolja såsom fraktionerad kokosnöt olja (flytande i rumstemperatur) för en uppiggande massage. och energi givande aromatisk boost.
  • Applicera en eller två droppar på en bärarolja och gnugga i bröstet innan du arbetar i trädgården för att öppna sinnet, och minska ‘parasitism’ attack från insekter .
  • Diffusera Cypress med Lime eterisk olja för en förfriskande doft.
  • Blanda Cypress och Grapefrukt eterisk olja med bärarolja för en förfriskande massage.
  • Tillsätt en till två droppar till ansiktsvatten för att förbättra utseendet och minska besvären av fet hy.

Applicering: Topiskt Växtdel: Barr/grenar Utvinning Method: Ångdestillation Aromatisk beskrivning: Ren, fräsch, träaktig, örtlik Kemiska huvudingredienser: α-pinene, 3-carene, limonene

  • ANVÄNDARINSTRUKTIONER Utvärtes (topisk) användning: Applicera en eller två droppar på önskat område. Späd med en bärarolja för att minimera risken för hudirritation. Se övriga varningsföreskrifter nedan.

TOP ANVÄNDNINGS tips: överväg att applicera Cypress för stöd vid dåligt urinflöde eller cirkulation, ödem eller toximi, sängvätning, inkontinens, spastisk hosta, lever och gallblåse dekongestant (avsvällande), problem med prostata, bukspottkörtel & äggstockar, tunga perioder, endometrios, fibroider.

Känslomässig balans – gå från att ha fastnat till att ta framsteg!

Cypress Cupressus sempervirens 15 ml, Artikelnummer: 30050001 Grossist Pris: 13,50 €

Behöver du hjälp att beställa? Kontakta Christina Froese Illuminated Wellness Mobil: (+1) 250-203-1793 Email: christina@ChristinaFroese.com

Naturliga Lösningar Broschyr ☆ Pris Lista (Sverige/Europa) PDF ☆ Start Kits (Sverige/Europa) Broschyr ☆ Att leva en naturlig livsstil Broschyr ☆

  • VARNINGSFÖRESKRIFTER Var uppmärksam på eventuell hudirritation. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkarvård, rådgör med din vårdkontakt. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.